نوازی دربی روی نیمکت استقلال می‌نشیند همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی
سرخط خبرها

ویلموتس عامل حراج ساختمان فدراسیون فوتبال!| شستا پیگیر طلب از فوتبال

  • کد خبر: ۵۴۲۹۶
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
ویلموتس عامل حراج ساختمان فدراسیون فوتبال!| شستا پیگیر طلب از فوتبال
استقراض دو میلیون یورویی فدراسیون فوتبال از مجموعه شستا برای جذب ویلموتس باعث شده تا حالا ساختمان این فدراسیون توسط مجموعه شستا به حراج گذاشته شود.
به گزارش شهرآرانیوز، بعد از حدود یک سال و دو ماه از استقراض دومیلیون یورویی فدراسیون فوتبال از شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) برای پرداخت اقساط قرارداد مارک ویلموتس، فدراسیون فوتبال هنوز نتوانسته به تعهدات خود در قبال این شرکت عمل کند. پس از پیگیری‌های حقوقی شستا و در فرآیند رسیدگی به این پرونده در مجتمع قضایی شهید صدر تهران، فدراسیون فوتبال به علت پرداخت نکردن مطالبات خود به شستا محکوم و حکم توقیف اموال این فدراسیون در اوایل تابستان صادر شد.

خبری منتشر شد مبنی بر اینکه خانمی که خود را نماینده شستا معرفی کرده، کاغذی مبنی بر مزایده فدراسیون فوتبال را به ساختمان این فدراسیون چسبانده و ادعا کرده است که حکم مزایده اموال فدراسیون فوتبال برای پوشش بدهی دو میلیون یورویی صادر شده و سپس این محل را ترک کرده است.

فدراسیون فوتبال در همین رابطه نوشت: «صفی‌الله فغانپور، مسئول حقوقی فدراسیون فوتبال درباره توقیف اموال این فدراسیون اظهار کرد: در راستای پرداخت حقوق و دستمزد سرمربی سابق تیم ملی، فدراسیون فوتبال ناگزیر شد از شرکت شستا مبلغ دو میلیون یورو قرض بگیرد و یک فقره چک به مبلغ دو میلیون یورو صادر و تحویل شستا دهد. شرکت مذکور چک را به بانک ارائه و با اخذ گواهی عدم پرداخت از بانک «محال علیه» از طریق مراجع قضایی اقدام کرده است.

وی ادامه داد: پس از دفاعیات فدراسیون مبنی بر اینکه چک به صورت ارزی صادر شده، در حالی که چک مورد اعتبار و قانونی ریالی است، دادگاه بر اساس خواسته شستا حکم صادر کرده است و پرونده توسط فدراسیون فرجام خواهی شد. تاکنون نسبت به فرجام خواهی اتخاذ تصمیم نشده، ولی پرونده به شعبه اجرای احکام مدنی ارسال شده است. اجرای احکام با معرفی املاک فدراسیون توسط شرکت شستا مبادرت به کارشناسی از املاک کرده است.

فغانپور افزود: از بابت بدهی در ۸ ماه اخیر و در چند مرحله مبلغ ۱۶ میلیارد تومان از اعتبارات فدراسیون فوتبال به شرکت شستا پرداخت شده است که طبق دفاتر قانونی طرفین دعوی به شکل ریالی محاسبه شده و مبلغ ۹ میلیارد تومان از بدهی فدراسیون به شرکت شستا باقی مانده است. درصورتیکه به شکل ارزی محاسبه شود الباقی نیز می‌بایست به نرخ نیمایی تقسیط و تسویه شود و درخواست فدراسیون نیز از طریق مراجع ذی‌ربط در مسیر اداری قرار دارد و تاحصول نتیجه پیگیری خواهد شد.»

از اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مشخص نیست که آیا حکم مزایده برای فروش املاک این فدراسیون برای تسویه مطالبات شستا انجام شده یا نه، اما اخبار امروز و ادعای نماینده شستا مبنی بر مزایده ساختمان این فدراسیون رد نشده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->